donderdag 11 december 2014

Vissen in relaties

Element Water met Vissen (Water element)
Als je Kreeft of Schorpioen bent, vind je elkaar aardig en begrijp je elkaars gevoelens. Let er wel op, dat er ook nog een buitenwereld bestaat die heel nuchter is. Klit niet te veel aan elkaar en wees realistisch.

Element Vuur met Vissen
Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter, dan kun je moeite hebben met het passieve gedrag van Vissen. Je bent zelf altijd haantje de voorste en je vindt het maar moeilijk om een Vissen mee te krijgen in de dingen die jij bedenkt.

Element Aarde met Vissen
Stier, Maagd en Steenbok vinden het rustige tempo van de Vissen wel prettig. Een Vissen wil alleen alles graag delen met anderen. Iets waar de Stier moeite mee heeft. En Vissen wil ook dat iedereen gelijk behandeld wordt. En dat is voor de kritische Maagd weer een punt.
Element Lucht met Vissen
De Vissen kan van Tweelingen, Weegschaal of Waterman leren om met een eigen mening naar buiten te komen en om logisch naar de dingen te kijken. Tweelingen, Weegschaal en Waterman kunnen van een afstandje situaties beoordelen. Vissen niet, die laat zich daar gelijk in mee stromen.




Compatibiliteit met andere sterrentekens

Vissen heeft een uitermate raadselachtige persoonlijkheid en een mysterieuze en mystieke natuur. Andere watertekens zoals de Kreeft en de Schorpioen herkennen zich goed in Vissen. Door de passionele natuur van Schorpioen en de teruggetrokkenheid en intuïtiviteit van Kreeft kunnen beide sterrentekens een sterke relatie aangaan met Vissen.

Een Vissen-Maagdcombinatie kan een neergang kennen na enkele wrijvingen maar Vissen kan Maagd dan weer helpen met zijn rijke waaier aan principes en idealen.

Een Vissen-Vissencombinatie kan leiden tot een innige en duurzame relatie vol begrip op voorwaarde dat ze elkaars innerlijke geest stimuleren.

Een relatie met Ram kan een lang leven beschoren zijn door de combinatie van naïviteit en doorzettingsvermogen waardoor beide tegenpolen in karakter elkaar in evenwicht houden. Ram zowel als Tweelingen zijn uitermate open en breeddenkend, kunnen zich goed aanpassen en zijn bereid om naar de standpunten en de denkbeelden van een ander te luisteren.


Overeenkomsten met andere Sterrenbeelden

Vissen komt op alle vlakken het best overeen met de Kreeft en de Schorpioen. 


Vissen komt vrij goed overeen met de Stier en de Steenbok.


Vissen komt helemaal niet overeen met Tweelingen en Boogschutter.


Vissen vindt financiële hulp bij de Ram.


Vissen vindt hulp voor zijn carrière bij de Boogschutter.


Vissen vindt emotionele steun bij Tweelingen.


Vissen vindt zijn levenspartner bij de Maagd.


Vissen vindt creatieve hulp bij de Kreeft.


Vissen beleeft het meeste plezier met de Kreeft.


Vissen vindt hulp op spiritueel vlak bij de Schorpioen en de Waterman.




Hoe versier je Vissen?
Vissen houden van het mystieke en bovennatuurlijke. Dus een bezoek aan een paranormale beurs vinden ze geweldig. En een film met een mysterieus tintje kunnen ze erg waarderen. Ze houden ook van romantische films, waarin de held zich opoffert. Ze kunnen er zo in opgaan dat je niet vreemd moet staan te kijken dat er op droevige momenten ook een potje wordt gehuild. Vissen zijn erg gevoelige mensen. Ze houden absoluut niet van ruwe of rumoerige dingen.

Het sterrenbeeld Vissen droomt graag. Over een grote liefde, de ideale baan of een droomhuis. Het zijn zachtaardige mensen, die gauw gekwetst worden omdat ze snel ergens in geloven. Ze willen als geen ander geloven in het goede van een mens. Ze zullen van alles doen om jou niet te kwetsen. Soms draaien ze dan ook veel te lang om iets heen.

Een avondje uit met een Vis wordt een vredig gebeuren. Ze gaan er helemaal in op en ze zullen vast openstaan voor het romantische afscheid dat jij regelt. Verklaar niet te snel je liefde, want ze kunnen zich daar helemaal in verliezen en heel erg aan je gaan klitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten