donderdag 4 december 2014

De Boogschutter

De Boogschutter is een teken dat reislustig is en geprikkeld wordt door nieuwe ervaringen maar ook impulsief is en op het laatste moment iets beslist. De Boogschutter kan ook bot en tactloos opmerkingen plaatsen over hoe iemand zijn leven in zou moeten vullen terwijl de Boogschutter ook niet altijd aan principes blijft kleven.



Emoties:
De Boogschutter wilt niet alle emoties voelen en er liever niet teveel over nadenken. De emoties van de Boogschutter zijn vaak oppervlakkig; optimisme en vrolijkheid voeren de boventoon. Diepte-analyses van zichzelf heeft de Boogschutter weinig behoefte aan.

The Mind:
De Boogschutter heeft een filosofische maar niet altijd even praktische geest. Ideeën blijven dan ook vaak ideeën. Als er problemen zijn lost de Boogschutter die het liefste zelf op.

Positieve punten:
De Boogschutter is erg enthousiast en erg creatief. Deze creativiteit uit zich in het ontwikkelen en aangaan van avontuur.

Negatieve punten:
Omdat de Boogschutter zo avontuurlijk en impulsief is, kan dit leiden tot het voorbij gaan van verplichtingen en tactloos handelen.

Gezondheid:
De Boogschutter kan problemen krijgen met de heupen en dijen. Ook zijn ze vatbaar voor reuma. Omdat ze vaak van sport houden, kunnen ze ook veel last van sportblessures hebben. Siliciumtekort kan leiden tot slechte huid, slechte nagels en dof haar.

Financiën:
De Boogschutter geniet van geld en kan dit ook echt uitgeven. Ook al is het geld niet direct voorhanden.

Carrière:
Vrijheid en intellectueel uitdagend! Het zijn natuurlijke leraren, filosofen die erg goed kunnen uitleggen. Zo geven erg goed verklaringen van morele principes. Denk aan presentator, filosoof, pr, reclamewereld, reisgids en schrijver.


Mogelijke problemen en oplossingen voor de Boogschutter.

Probleem: Mensen nemen je niet meer in vertrouwen of nemen je niet eens meer serieus.
Oplossing: Probeer niet te overdrijven of teveel van hak op de tak te gaan, want dan zal men snel het gevoel krijgen dat je niet te vertrouwen bent.

Probleem: Je verloren en gedesillusioneerd voelen.
Oplossing: Richt je op één ding dat je bevrediging zal geven en werk naar dat punt toe.

Probleem: Je zit vast op één plek en lijkt niet ver vooruit te komen.
Oplossing: Probeer positiever te denken en stel een paar doelen op korte termijn. Doe alles in haalbare stappen. Niet teveel in één keer.


2015/2014

Wist je dat je kan kijken wat 2015 jou brengt?
Klik hier!

Of wil je terugkijken naar 2014 en kijken of het klopt?
Klik hier!








1 opmerking: