donderdag 18 december 2014

Tweelingen in relaties

Hoe versier je Tweelingen?

Als je zelf moet komen met een plan voor een avondje uit, kies dan iets waar genoeg beweging in zit. Ga naar een popconcert of een groot evenement. Dan kan de Tweelingen lekker uit de voeten en zijn er ook genoeg anderen om een praatje mee te maken. Je zult eraan moeten wennen dat ze zich graag met anderen bezighouden. Je hebt dus nooit de exclusieve aandacht. Ook zijn ze snel afgeleid.
Omdat een Tweelingen gemakkelijk contact maakt en eigenlijk nergens gek van opkijkt is hij/zij erg populair. Maar hij/zij kan ook erg veranderlijk zijn. En helaas... het is niet het trouwste sterrenbeeld dat er is.

Een avondje uit met een Tweelingen wordt in elke geval een ontspannen en vrolijke avond. Je verveelt je niet. Ze zullen je constant bezig houden en jou het hemd van je lijf vragen, want ze zijn erg nieuwsgierig.

Bereid je voor op een lang afscheid, want ze zuilen elke keer weer iets te vertellen hebben. In de liefde blinken ze niet echt uit. Ze gaan nogal eens voorbij aan hun gevoelens. Fluister maar lieve woordjes, dan komt de boodschap in elk geval aan.

Tweelingen (Lucht) met Lucht Element
Heb je het dierenriemteken Weegschaal of Waterman, dan deel je de meeste interesses. Zoals de behoefte om contact met anderen te hebben. Je hoeft niet op elkaars lip te zitten. En je wilt ook een grote mate van vrijheid houden.

Tweelingen (Lucht) met Aarde Element
Stier, Maagd of Steenbok kunnen moeite hebben met de veranderlijkheid van Tweelingen en het feit dat het vaak alleen maar bij praten blijft.

Tweelingen (Lucht) met Vuur Element
Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter, dan pas je wel goed bij een Tweelingen die ook altijd in is om actief bezig te zijn. Ga elkaar niet lopen overschreeuwen of aftroeven met de beste ideeën.

Tweelingen (Lucht) met Water Element
Helaas hebben de Kreeften, Schorpioenen en Vissen het moeilijk met de Tweelingen, die immers niet uitblinkt in gevoeligheid en jou snel onder de tafel kan praten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Belangrijk:
Tweelingen hebben een hekel aan lange stiltes en diepgaande gesprekken op een gezellig avondje uit. Het is maar dat je het weet.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Overeenkomsten met andere tekens


Tweelingen komt goed overeen met andere luchttekens als Weegschaal en Waterman. Maar een Weegschaal kan het wat moeilijk hebben met de onconventionele aanpak van Tweelingen die de neiging heeft met een dubbele tong te spreken. Tweelingen moet er zich bewust van worden en begrijpen dat Rammen niet houden van simpele en oppervlakkige gesprekken. Op mentaal en psychisch vlak hebben Tweelingen en Weegschaal een goede band: beiden waarderen elkaars intellect, vernuft, humor en kennis. Een relatie tussen Tweelingen en Ram is niet zo saai maar hun band zal mogelijk niet lang standhouden omdat ze er andere ideeën en opvattingen op nahouden. Vissen zijn begripvol en ze kunnen het wispelturige karakter van Tweelingen begrijpen om het later in een positieve richting om te buigen. Boogschutter is soepel en slim waardoor Tweelingen mogelijk geïnteresseerd raakt. Beiden kunnen uitermate individueel uit de hoek komen, rusteloos zijn en er snel en zonder nadenken voor gaan. Tweelingen kan de passionele dromen en opvattingen van Boogschutter interessant en intrigerend vinden.





Overeenkomsten per sterrenbeeld

Tweelingen komt op alle vlakken het best overeen met Weegschaal en Waterman.

Tweelingen komt vrij goed overeen met Ram en Leeuw.

Tweelingen komt helemaal niet overeen met Maagd en Vissen.

Tweelingen vindt financiële hulp bij Ram.

Tweelingen vindt hulp voor zijn carrière bij Vissen.


Tweelingen vindt emotionele steun bij Maagd.

Tweelingen vindt zijn levenspartner bij Boogschutter.

Tweelingen vindt creatieve hulp bij Weegschaal.

Tweelingen heeft het meeste plezier met Weegschaal.

Tweelingen vindt hulp op spiritueel vlak bij Stier en Waterman.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten