woensdag 17 december 2014

De Stier in relaties

Een date met een Stier:
De kans is groot dat jij de Stier gevraagd hebt. Want de Stier komt niet zo snel in actie. En als je er zelf niet op af stapt kun je wachten tot je een ons weegt. Het duurt dus even voor je een Stier in beweging krijgt. Het zijn rustige types die heel meegaand zijn, maar beslist geen softies. Als je te ver gaat heb je een echte Stier tegenover je. Dan denderen ze door alles en iedereen heen. Maar dan moet je het wel heel bont hebben gemaakt en keer op keer over zijn grenzen heen zijn gegaan. En heb je de Stier zover gekregen dat hij briesend voor je staat dan ben je hem ook gelijk kwijt. Stieren houden van gezelligheid en comfortabele dingen. Ze zijn dol op lekker eten en cadeautjes. Het is maar dat je het weet. Ze doen niet moeilijk en houden het leven het liefst lekker simpel. Omdat ze vlug toegeven, zullen ze snel instemmen met wat jij voorstelt.

Hoe versier je de Stier?
Kom zelf met een plan voor een avondje uit. Bijvoorbeeld een etentje in een grand café, wokken of naar de film. Zorg er wel voor dat de Stier genoeg op zijn bord krijgt. Culinaire litlafjes zijn niet echt aan hem/haar besteed. Kies eerder een menu met gerechten dat de Stier kent. Of ga samen naar een romantische 'feel good' film. Of naar een musical. Wat ze het liefste willen doen hangt natuurlijk af van Stier tot Stier,

----------------------------------------------------------------------------------------------
Belangrijk: Begin er niet aan om op het laatste ogenblik je afspraak te verzetten of voor te stellen toch maar iets anders te gaan doen, Stieren hebben namelijk aan bloedje hekel aan veranderingen.
----------------------------------------------------------------------------------------------

100%
Zijn Stieren eindelijk in actie gekomen en zien ze je zitten, dan gaan ze met meer dan 100% voor de liefde. Ze zijn vasthoudend en heel trouw. Maar een gevoelig punt van de Stier is: ze zijn bezitterig. Niet alleen als het op materiële dingen aankomt, ook naar mensen toe. Ze zijn dan ook snel jaloers. Dit komt omdat bezit hen veiligheid geeft. Het geeft hen dus een heel onveilig gevoel als ze zien hoe jij je amuseert met anderen. De Stier heeft er behoefte aan dat jij hem veel zekerheid biedt.
Een avondje uit met een Stier wordt erg romantisch. Ze houden van een glaasje wijn, een kaars op tafel en elkaar diep in de ogen kijken. Bereid je voor op een teder afscheid. Ze vinden het heerlijk om aangeraakt te worden. Ze houden van de liefde en de romantiek. Dus lekker lang zoenen...

De Stier (Aarde) met Aarde Element
Als je zelf het dierenriemteken Maagd of Steenbok hebt, deel je veel interesses en hou je ervan om lekker praktisch te blijven. De liefde bekijken jullie van een nuchtere kant. Dus geen ingewikkeld gedoe.

De Stier (Aarde) met Vuur Element
Ben je een Ram, Leeuw of Boogschutter, dan kan de Stier je aardig op je zenuwen gaan werken door zijn trage tempo. Geef Stieren de tijd om aan nieuwe dingen te wennen. Hij/ zij kan jou leren om geduldiger te worden.

De Stier (Aarde) met Lucht Element
Ben je zelf Tweelingen, Weegschaal of Waterman? Erger je dan niet aan de praktische en bezitterige aard van de Stier. Jouw ideeën en plannen kunnen voor een Stier als luchtfietsen overkomen. Stieren houden van praktisch uitvoerbare plannen.

De Stier (Aarde) met Water Element
De Kreeft, Schorpioen en Vissen delen de behoefte van de Stier om zich regelmatig even uit de wereld terug te trekken. Dus lekker thuis zitten om bij te komen met alle huiselijke gezelligheid eromheen. Ook voelen ze de neiging om mensen snel te claimen.


De Stier en....

De Stier komt op alle vlakken het best overeen met de Maagd en de Steenbok.

De Stier komt vrij goed overeen met Kreeft en Vissen.

De Stier komt helemaal niet overeen met de Leeuw en de Waterman.

De Stier vindt financiële hulp bij de Tweelingen.

De Stier vindt hulp voor zijn carrière bij de Waterman.


De Stier vindt emotionele steun bij de Leeuw.

De Stier vindt zijn levenspartner bij de Schorpioen.

De Stier vindt creatieve hulp bij de Maagd.

De Stier heeft het meeste plezier met de Maagd.

De Stier vindt hulp op spiritueel vlak bij de Ram en de Boogschutter


Overeenkomsten met andere Sterrenbeelden
Stier komt goed overeen met andere aardtekens zoals Steenbok en Maagd. Maar Steenbok mag zich niet te dominant gedragen met de realistische en sterke stier. Op een gelijkaardige manier kan een Maagd soms extreem kritisch zijn en daarom moet die dat inperken in het gezelschap van een Stier. Een Stier-Schorpioen combinatie is beloftevol en kan beiden veel bijbrengen; er is een sterke emotionele band en veel maturiteit tussen deze twee tekens. Anderzijds kan een relatie tussen Stier en Kreeft productief zijn op voorwaarde dat ze zich inzetten en er hard voor werken. Leeuw en Stier kunnen een band smeden als ze begrijpen dat die broos is en zijn grenzen heeft. Stier is een sterk sterrenbeeld dat toch in staat is het te rooien met andere sterrenbeelden die op het eerste gezicht niet zo compatibel lijken zoals Waterman en Steenbok. Met hun sterke wil en doorzettingsvermogen kan Stier een grote inspiratiebron zijn voor velen en veel vreugde bezorgen aan andere zonnetekens.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten