dinsdag 23 december 2014

De Maagd en de liefde :)


Op stap met een Maagd

Als je een Maagd vraagt, vertel er dan bij waarom je iets met hem/haar wilt gaan doen, en wát. Want Maagden houden ervan om het naadje van de kous te weten. En dan gaan ze roepen dat ze geen tijd hebben, eerst nog andere dingen moeten doen... Je hebt pech als ze beloofd hebben om iets voor een ander te doen, want dan gaat dat voor.
Maagden zijn harde werkers.
Ze zijn altijd bezig. Ze nemen snel iets als een plicht op zich. Ze letten op de kleinste dingen. Soms lopen ze dan ook vast in een doolhof van kleinigheden en verliezen ze uit het oog waar het werkelijk om gaat. Dan kunnen ze echt zeuren. Ze houden van orde en netheid en ze kunnen zich niet voorstellen dat er mensen zijn die chaos in het leven helemaal niet erg vinden. Zit jij in een puinhoop, dan redt een Maagd je eruit. Maar wel door praktisch dingen voor je te doen of te regelen. Maagden eisen niet zo veel voor zichzelf op. Ze houden wan soberheid en handige dingen. Dus kom niet met nutteloze prullen bij ze aan.
Hoe versier je Maagd?

Een eenvoudig maar goed restaurant ligt een Maagd wel. Kies een restaurant waar ze een goede vegetarische kaart hebben. De kans is groot dat hij/zij vegetarisch is. De Maagd houdt van dingen die gezond zijn voor het lichaam. Je krijgt ze ook mee als je gaat wandelen op het strand.
Let erop datje kleding er keurig uitziet als je met een Maagd op stap gaat want die ziet alles - zelfs het kleinste knoopje dat van je blouse af is. Soms is het wel lastig, dat kritische. De Maagd moet dan ook leren om niet te perfectionistisch te zijn.
Een avondje uit met een Maagd wordt een rustige avond. Hij/zij is in elk geval stipt op tijd. De Maagd houdt niet zo van onverwachte dingen. Dus je hoeft niet bang te zijn dat er dingen gebeuren, die jij niet gepland had.
Maagden uiten hun gevoel niet zo snel. Spoor ze dus een beetje aan om dat te doen. Ze moeten leren om hun hartstocht te uiten. Ze stellen zich in de liefde dus wat gereserveerd op. En daardoor komen ze ook al snel over als koele kikkers.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BELANGRIJK!
Geef een Maagd niet een hapje van jouw vork als je samen zit te eten, want daar gruwelt hij/zij van.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Match met Maagd

Stier en Steenbok hebben geen moeite met de praktische en onderzoekende aard van de Maagd. De liefde bekijken jullie van een nuchtere kant. Dus geen ingewikkeld gedoe.

Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter, dan kan een Maagd je aardig op je zenuwen gaan werken doordat hij door blijft vragen en elke kleinigheid ziet. Leer jij de Maagd maar om wat spontaner en speelser te zijn.

Tweelingen, Weegschaal en Waterman moeten zich niet ergeren aan de praktische aard van de Maagd. De Maagd is niet zo'n prater. En literatuur, kunst en cultuur zeggen hem/haar ook niet zo veel. Een Maagd is eerder een natuurmens.

Met de tekens Kreeft, Schorpioen of Vissen, die vaak op hun gevoel afgaan, heeft de koele Maagd moeite. Een Maagd kan zelf moeilijk bij z'n gevoel komen; gevoelens kun je nu eenmaal niet op tafel leggen en uitpluizen.



Overeenkomsten met andere tekens


Maagd is bekend om zijn goed oog voor detail bij alle aspecten van het leven en deze speciale vaardigheid maakt hem zeer compatibel met andere aardetekens als Steenbok en Stier. Deze twee sterrentekens ondersteunen Maagd op een productieve manier. Maagd is altijd bereid op een rustige manier samen te werken met de aardetekens Steenbok en Stier. Maagd en Stier zijn harmonieus met elkaar verbonden en ze kunnen elkaar bijzonder behulpzaam zijn. Nochtans moet Maagd oppassen niet te kieskeurig en selectief te handelen omdat dit contraproductief kan werken. Anderzijds is een Maagd en Kreeftcombinatie een samengaan van twee verschillende karakters met geregeld zorgen en herrie. Toch zijn beiden in staat om de problemen op een handige manier op te lossen. Maagd en Vissen hebben een bijzonder gevoelsgeladen relatie die soms overschaduwd wordt door gepieker en pessimisme. Vissen is poëtischer en wijdlopiger terwijl Maagd zich meer thuis voelt in de wereld van feiten, cijfers en statistieken.





Overeenkomsten per sterrenteken


· De Maagd komt op alle vlakken het best overeen met Stier en Steenbok.

· De Maagd komt vrij goed overeen met Kreeft en Schorpioen.

· De Maagd komt helemaal niet overeen met de Tweeling en Boogschutter.

· De Maagd vindt financiële hulp bij de Weegschaal.

· De Maagd vindt hulp voor zijn carrière bij Tweelingen.
De Maagd vindt emotionele steun bij de Boogschutter.

· De Maagd vindt zijn levenspartner bij Vissen.

· De Maagd vindt creatieve hulp bij de Steenbok.

· De Maagd heeft het meeste plezier met de Steenbok.

· De Maagd vindt hulp op spiritueel vlak bij Stier en Leeuw.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten