donderdag 18 december 2014

De Leeuw in relaties

Op stap met de Leeuw

Een Leeuw vindt het de gewoonste zaak van de wereld dat je hem/haar mee vraagt voor een avondje uit. Want hoe kun je de Leeuw nu over het hoofd zien? Je kunt ze ook niet missen als je ze tegenkomt. Ze stralen kracht uit en zelfverzekerdheid. En dat geldt voor de Leeuwen en Leeuwinnen.
Ze zijn gek op een avondje uit, zeker als zij het middelpunt van de belangstelling vormen. Ze zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Met veel bling-bling. Leeuwen houden van glamour en glitter. Dan weet je in elk geval in welke richting je het moet zoeken als je een cadeau zoekt... Ze zijn recht door zee en nemen graag het voortouw. Ze zijn moedig en ambitieus, maar rijd ze niet in de wielen. Dan heb je het voorgoed ze verknald.


Hoe versier je een Leeuw?

Zien en gezien worden, dat ligt een Leeuw wel. Dus zoek iets uit wat hot en trendy is. Ga naar een première van een film, naar het theater of naar een musical met een zesgangen diner vooraf. Zomers aan het strand flaneren om uiteindetijk in dé strandtent van het seizoen de avond door te brengen vindt de Leeuw schitterend.

 Een avondje stappen met een Leeuw kan een dure zaak worden. Maar Leeuwen zijn ook gulle mensen. Ze laten niet alleen geld kwistig rollen, ze zijn eveneens royaal met hun liefde. Leeuwen zijn attent en charmant, en krijgen dus aandacht genoeg van anderen. Ze zijn ook eerlijk en zullen een avontuurtje zonder blikken of blozen opbiechten. En de reden van die avontuurlijke inslag: ze kunnen nou eenmaal om hun hart geen hekje bouwen. Eigenlijk zoeken ze met die flirts en avontuurtjes alleen maar bevestiging. Want diep in hun hart zijn ze helemaal niet zo zelfverzekerd.
Een avondje uit met een Leeuw wordt een hot gebeuren. Ze houden van chique en luxe dingen. En van een avontuurlijk leven. Dus houd het spannend voor ze. Breng een leeuw niet in een saaie, dagelijkse sleur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Belangrijk: Lach een Leeuw niet uit. Er is niets zo lastig als een beledigde Leeuw. Ze blijven graag koninklijk op hun troontje zitten.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De Leeuw (Vuur) met Vuur Element
Ben je Ram of Boogschutter, dan heb je veel gemeen met een Leeuw. Jullie nemen graag het heft In handen en je weet wat je wilt. Het liefst bepaal jij dan ook wat er gebeurt. Echter, dit kan tussen de eigenwijze Ram en de egocentrische Leeuw wel eens botsen.

De Leeuw (Vuur) met Aarde Element
Stier, Maagd of Steenbok hebben moeite met de in hun ogen ´verkwistende´ manier waarop een Leeuw met zijn geld omgaat. Ook de ruimhartige wijze waarop de Leeuw met de liefde omgaat is een doom in het oog.

De Leeuw (Vuur) met Lucht Element
Als de Tweelingen, Weegschaal of Waterman van de Leeuw kan accepteren dat hij/zij graag de leiding neemt en dit niet ziet als de baas spelen, dan kun je veel leuke en spannende dingen samen doen! De Leeuw is wel In voor de dingen die jij verzint.

De Leeuw (Vuur) met Water Element
Ben je Kreeft Schorpioen of Vissen, dan levert dit de combinatie Water en Vuur op. De Leeuw kan het gevoel krijgen, dat je hem/haar alleen maar afremt terwijl hij/zij juist het stralende middelpunt naar bulten toe wil zijn. En een Leeuw heeft dan niets te maken met jouw gevoeligheid.



Overeenkomsten van de Leeuw met andere sterrenbeelden:

Leeuw kan gemakkelijk het hart veroveren van andere vuurtekens zoals Ram en Boogschutter. Nochtans kan een combinatie met Ram voor problemen zorgen als Ram interesse in de relatie verliest. Leeuw en Waterman kunnen een goed paar vormen en hun relatie kan een lang leven beschoren zijn. Leeuw en Stier kibbelen altijd over triviale dingen, maar ze kunnen een formidabele band hebben. Vuur- en watertekens zijn tegengesteld aan elkaar: Leeuw moet ervoor zorgen dat hangende problemen en verschillen van mening met partners die onder een 'water teken' vallen snel opgelost geraken. Warmte, genegenheid, intens enthousiasme, uitbundige vitaliteit en ongetemperde vreugde zijn altijd van de partij als Leeuw een relatie met Boogschutter aangaat. Boogschutter kan Leeuw met zijn luchthartigheid inpakken. Leeuw en Schorpioen kunnen elkaars intellect en sterke punten respecteren en hun relatie zal afhangen van de mate van respect die ze voor de ander weten op te brengen


Overeenkomsten per Sterrenbeeld:
De Leeuw komt op alle vlakken het best overeen met Ram en Boogschutter.

De Leeuw komt vrij goed overeen met Tweelingen en Weegschaal.

De Leeuw komt helemaal niet overeen met de Stier en Schorpioen.

De Leeuw vindt financiële hulp bij de Maagd.

De Leeuw vindt hulp voor zijn carrière bij de Stier.


De Leeuw vindt emotionele steun bij de Schorpioen.

De Leeuw vindt zijn levenspartner bij de Waterman.

De Leeuw vindt creatieve hulp bij de Boogschutter.

De Leeuw heeft het meeste plezier met de Boogschutter.

De Leeuw vindt hulp op spiritueel vlak bij Ram en Kreeft.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten