donderdag 11 december 2014

De Waterman in relaties

Element lucht met de Waterman (Lucht element)
Tweelingen en Weegschaal waarderen de Waterman wel. Ze gaan een discussie niet uit de weg en gebruiken het verstand boven het gevoel. Bovendien zijn ze niet bang voor veranderingen en de vrijheid die de Waterman opeist.

Element Vuur met de Waterman
Ben je Ram, Leeuw of Boogschutter dan kan het wel eens botsen met dit sterrenbeeld. Dit omdat de Waterman er helemaal niet van houdt om dingen alleen te doen en de les gelezen te krijgen van de Boogschutter of om door te bazige Leeuw gecommandeerd te worden.

Element Aarde met de Waterman
Stier, Maagd en Steenbok hebben moeite met de in hun ogen excentrieke en nieuwe ideeën van een Waterman. Veel te sciencefictionachtig. Bovendien gruwen ze van de vrijheid die de Waterman opeist in een relatie.

Element Water met de Waterman
Als je Vissen, Schorpioen of Kreeft bent krijg je het moeilijk met de Waterman. Die zit huilen namelijk als een teken van zwakte. Watermannen zijn er zelfs trots op dat ze niet huilen. En dat is voor de gevoelige Vissen, Schorpioen en Kreeft niet te begrijpen. De Waterman komt als een koel mens over. Het moeilijk bij zijn gevoelens komen, komt doordat hij die niet herkent als iets persoonlijks.

Hoe versier je de Waterman?
Lekker naar de sauna of zomers naar het naaktstrand. Een Waterman heeft er niets op tegen om in z’n blootje te zonnen. Over vrijheid gesproken! De Waterman is zeker te porren voor een spannende sciencefiction film of de nieuwste attractie op de kermis. Geplande avondjes kunnen bij de Waterman helemaal anders uitvallen, kijk er bijvoorbeeld niet raar van op als de Waterman een stel mensen uitnodigt om mee te borrelen. Mocht het te klef worden dan neemt een Waterman gauw de benen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten