donderdag 11 december 2014

Vissen 20 februari t/m 20 maart

Als jij een Vissen een geweldige avond belooft gaat hij/zij vast mee. Maar dan moet jij het wel regelen voor de Vissen. Haal hem/haar gezellig op, zodat hij/zij niet ergens alleen hoeft te verschijnen. Vissen kunnen niet zo goed ergens aan beginnen en sluiten zich dan ook liever aan. Ze zijn snel verlegen. Vissen: je denkt dat je ze gevangen hebt maar dan glijden ze ineens weer tussen je handen door weg. Ze laten niet veel van zichzelf zien. Soms komen ze dan ook een beetje vaag over. Je weet niet goed waar je met een Vissen aan toe bent. Dit komt grotendeels omdat ze maar moeilijk ergens nee tegen kunnen zeggen en zich snel opofferen. Ze laten zich te sterk leiden door de omgeving. Ze ervaren immers de gevoelens van de mensen om hen heen, die ze oppikken als die van henzelf. Van de hele dierenriem is Vissen het teken dat met zijn hoofd in de wolken loopt. En soms te veel zweeft.


Emoties
Veel Vissen vinden het moeilijk aan te geven welke emoties zij voelen, omdat zij als het ware meegetrokken worden in de emoties van andere. De Vissen kunnen emoties en stemmingen van anderen opvangen. Vissen zijn niet assertief en kunnen maar moeilijk ‘nee’ zeggen. Ze kunnen zich passief opstellen en het de ander naar de zin maken.

De Vissen en financiën
Het geld stroomt binnen maar stroomt ook zo weer weg. Bankafschriften vangen stof in de enveloppen. De Vissen is gevoelig voor het geld doneren aan ‘zielige’ instellingen.

The mind:
Vissen hebben de eigenschap op te kunnen gaan in de geest van een ander en kunnen daardoor heel veel sympathie en empathie vertonen.

Mogelijke gezondheidsproblemen van het sterrenbeeld Vissen

Het sterrenbeeld Vissen heerst over de voeten, lever en lymfvatenstelsel, en mensen die onder dit teken geboren worden, kunnen snel last krijgen van bloedarmoede, steenpuisten, zweren en andere huidziekten, oogontstekingen, ontstekingen, zware menstruatie en voetaandoeningen.


Het sterrenbeeld Vissen

Houdt van:
• Alleen zijn en lekker wegdromen
• Mysterie in alle vormen
• Dat iets wat niet meer bruikbaar is toch gebruikt wordt
• Het belachelijke
• Het gevoel hebben ‘verloren’ te zijn (letterlijk en figuurlijk)

Heeft een hekel aan:
• Het overduidelijke
• Bekritiseerd worden
• Perplex zijn over iets
• Betweters
• Muggenzifterij"


Mogelijke problemen en oplossingen voor het sterrenbeeld Vissen


Probleem: Je merkt dat mensen in allerlei opzichten over je heenlopen.
Oplossing: Probeer goed na te denken over hoe je denkt en hoe anderen je waarnemen, en stel je rustig en gereserveerd op. Zo laat je snel een goede indruk achter zonder dat je je agressief moet opstellen of opschepperig moet doen.

Probleem: Nooit genoeg geld aan het einde van de maand, ook al verdien je net zo veel als de mensen om je heen.
Oplossing: Je hebt de neiging om de te doen alsof je meer hebt dan je eigenlijk hebt, waardoor je geld dat je niet hebt uitgeeft aan dingen die je niet eens nodig hebt. Ga wat minder vaak uit en leg jezelf een strikt budget op.

Probleem: Je diep wanhopig voelen zonder het met je familie of vrienden te delen, waardoor je je heel eenzaam voelt.
Oplossing: Je moet niet alles binnenvetten. Open je voor de mensen om je heen. Je hebt de kracht om anderen te inspireren, waardoor je een belangrijke rol binnen de mensheid speelt. Leef ernaar.

Probleem: Mensen maken steeds ruzie met je of geven het helemaal op en praten niet eens meer met je.
Oplossing: Misschien push je anderen te hard dat ze aan jouw idealen moeten voldoen, waardoor je mensen uiteindelijk je leven uit pusht. Doe gewoon relaxed.


1 opmerking: